Yaya Sweater Beige

Kleur
Beige

Sweater with V-neck MOONSTRUCK GREY

Ontdek de perfecte aanvulling op je zomergarderobe met deze prachtige fijn gebreide top in een elegante beige kleur. De top is vervaardigd van hoogwaardig viscose en nylon materiaal, waardoor het heerlijk zacht aanvoelt op de huid en tegelijkertijd een luxe uitstraling heeft.

Met korte mouwen en een normale lengte is deze top ideaal voor zowel zomer- als herfstdagen. De lage V-hals zorgt voor een verfijnde en vrouwelijke uitstraling, terwijl de normale pasvorm comfortabel en flatterend is voor elk figuur.

De top is ontworpen door het gerenommeerde merk Yaya, bekend om zijn stijlvolle en tijdloze kledingstukken. De subtiele contrastdetails voegen een speels tintje toe aan het klassieke ontwerp, terwijl de licht transparante stof op de schouders en bovenkant van de mouwen een vleugje elegantie toevoegt.

Of je nu op zoek bent naar een veelzijdige top voor dagelijks gebruik of een chique toevoeging aan je kledingkast, deze fijne gebreide top met V-hals in beige is een must-have item dat moeiteloos kan worden gestyled voor elke gelegenheid.

Gegevens

Meer informatie
Materiaal75% viscose, 25% nylon
Artikelnummer1-000366-406-44500
Bestelnummer132015
MerkYAYA

Wasvoorschrift

m H R D X

Levering & Retournering

Gratis verzending vanaf 50 euro - klantenservice +31 (0)495 53 34 38 - 14 dagen bedenktijd

* Voor bestellingen binnen Nederland

Lees hier alles over levering & bezorging