Geisha Jurk Zwart

Kleur
Zwart

Zwarte Zomer Jurk met Kleurrijk Dessin

Ontdek de perfecte zomerjurk voor elke gelegenheid met deze prachtige zwarte jurk met een levendig en kleurrijk dessin. Gemaakt van elastan en viscose, biedt deze jurk ultiem comfort en een fantastische pasvorm.

Deze zomerjurk is ideaal voor warme dagen en avonden en heeft een schoudervrije mouwlengte, waardoor je moeiteloos kunt genieten van de zon. De jurk heeft een normale pasvorm en een langere lengte, waardoor je er elegant en stijlvol uitziet.

Het opvallende printontwerp geeft een speelse en levendige uitstraling, terwijl de diepe V-hals aan zowel de voor- als achterzijde zorgt voor een verfijnde en vrouwelijke touch. De taille is verhoogd en voorzien van een brede rand smockelastiek voor een flatterend silhouet. De rok loopt zwierig uit, waardoor je met elke stap een elegante beweging maakt.

Laat jezelf stralen in deze prachtige zomerjurk van Geisha en voeg een vleugje kleur en vrolijkheid toe aan je garderobe. Perfect voor elke moderne vrouw die houdt van comfort, stijl en originaliteit.

Gegevens

Meer informatie
Materiaal95% viscose, 5% elastan
Artikelnummer47418-60-000999
Bestelnummer131592
MerkGeisha

Wasvoorschrift

m H R D K

Levering & Retournering

Gratis verzending vanaf 50 euro - klantenservice +31 (0)495 53 34 38 - 14 dagen bedenktijd

* Voor bestellingen binnen Nederland

Lees hier alles over levering & bezorging